fredag 12 februari 2010

On the road again

Kom till jobbet kl 08.15 (börjar då å jag e minsann i tid, kompenserade min punka lite då jag kom en TIMME försent).
Ganska omgående for jag och fotoStefan ut för vi skulle köra lååångt, ända bort till Ljungbyhed (Skåne). Väl framme gjorde vi intervju med pratglade metrologen Bertil LArsson om klimatfrågan och det senaste: ATT ISEN PÅ ANTARKTIS SMÄLTER NORMALT. Intressant rep så håll utkik på Rapport ikväll för vi gjorde synken åt de.
Sen vidare till Ljungby där ett misstänkt mord ägt rum. Heldag på vägen med andra ord som innebär lite för många fikapauser (inklusive kaka).

Nu sitter jag och gottar mig i mitt nya paket från Adlibris som är fullt med böcker. Vet inte riktigt hur jag ska hålla mig från att inte börja läsa i samtliga fem på en gång.
Gå med i boktipset.se så får ni massa härlig bokinspiration, den sidan har blivit min nya passion och jag har faktiskt lämnat FB, men nog bara för ett litet tag.2 kommentarer:

 1. Kanske ska gå med i den sidan. :D Vad köpte du för böcker? Vilken utbildning har du gått?

  SvaraRadera
 2. Ja de tycker jag, den e kul... Det blev en salig blandning böcker; Vi som hade alla rätt, dödgrävarens dotter, aldrig som hon, att älska som en porrstjärna och the dirt.

  Jag ska publicera ett inlägg om olika utbildnigar snart, men jag kan ge dig en försmak :)
  Jag läste en media och produktionsutbildning i Skövde (tror den heter ngt annat nu), sen bytte jag ut en termin mot journalistik som jag läste i Washington DC.
  Är du sugen på att bli journallist?

  SvaraRadera