torsdag 13 augusti 2009

Är det bara snack Blondinbella?

Enligt Resume uppger Blondinbella att hennes blogg drar in mellan 3-400 000kr i månaden, men att det är betydligt mer än vad redovisningen visar.
Varför vill man uppge falska intäkter?
Är det för att få folk att tro att sajten är populärare än den egentligen är, att Blondinbella som varumärke är ett större dragplåster än vad som verkligen är sant?
Detta är enligt mig ett pinsamt uttalande då det i princip är att ljuga om sin egen lön för att framstå sig mer framgångsrik än vad som verkligen är sant.
Att hon ändå lyckats få ut sig själv på det sätt hon gjort i så unga år är ju en otrolig bedrift i sig, så varför ljuga?
Pappa Per har ju uppenbart ett eget intresse i detta, men kanske är det dags för familjen Blondinbella att erkänna att den blonda bimboeran där dagens outfit är fokus och man tjänar pengar på det, helt enkelt är passé.

2 kommentarer:

  1. Snarare verkar det vara media som har gjort dålig research i det här fallet. Iallafall enligt det här blogginlägget. Glöm inte vad de etiska spelreglerna säger:

    "13. Sträva efter att ge personer, som kritiseras i faktaredovisande material tillfälle att bemöta kritiken samtidigt. Sträva också efter att återge alla parters ståndpunkter."

    SvaraRadera
  2. PS: blogginlägget som jag glömde länka till:

    http://www.signeratkjellberg.se/2009/08/blondinbella-höjer-sin-omsättning-med-drygt-400-procent.html

    SvaraRadera